Produkty pro hlavní proteinové smoothie (12)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích. MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
BIO rozinky 1000g

BIO rozinky 1000g

Sultánské rozinky z ekologických plodin jsou šťavnaté a sladké na chuť. Velmi sladké, obsahují pouze přírodní cukry. Oddělení, tj. sušené hrozny, mají řadu léčivých vlastností a výživových hodnot, díky nimž jsou jedním z zdravějších snacků. Rozinky zlepšují činnost kardiovaskulárního systému, snižují cholesterol a předcházejí osteoporóze. Rozinky také obsahují jód - minerál, který pozitivně ovlivňuje fungování štítné žlázy. Kromě toho se na pozadí sušeného ovoce a ořechů vyznačují obsahem bóru - prvku, který podporuje činnost šedých buněk a zlepšuje možnosti koncentrace. Ty - stejně jako hrozny - obsahují resveratrol, tj. antioxidant chránící buňky před poškozením. Sultánské rozinky jsou vynikajícím zdrojem vlákniny, bohaté na vitamíny C a E, stejně jako na zinek, draslík a železo. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> 99,5 % bio sultánských rozinek, 0.
Bramborový protein

Bramborový protein

Bramborový protein se později čistí, napařuje a loupá. Škrob se poté extrahuje s vodou, aby se vytvořila proteinová suspenze, která se ošetří kyselinou a poté se suší a práškuje. Bramborový protein je jemný, sypký prášek, světle šedé nebo žlutozelené barvy a má typickou vůni sušených brambor. Surovina pro výrobu bramborového proteinu jsou škrobové brambory polského původu.
Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Koncentrát syrovátkových bílkovin 80 % instantní (WPC 80 instantní) (WPC 80 % instantní) je vyráběn z jemné syrovátky pomocí pokročilého procesu ultrafiltrace při nízké teplotě. Proto většina bílkovin zůstává neporušená. WPC obsahuje přibližně 35 až 90 % mléčných bílkovin. Tento prášek není ochucený, a proto může přijmout jakoukoli chuť nebo aroma. WPC 80 Instant se používá při výrobě zmrzlin, jogurtů, nápojů, masných výrobků a především ve sportovní výživě. Instantní koncentrát se snadno rozpouští i ve studené vodě. WPC 80 Instant je k dispozici v baleních po 15/20/25 kg nebo v "Big Bag" 500-1000 kg. Průměrná trvanlivost WPC 80 Instant je přibližně 12 měsíců. Obsah bílkovin: min. 80 % Obsah tuku: max. 8 % Obsah popela max. 3,5 %
Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Sušené Meruňky 1000G

Sušené Meruňky 1000G

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta karotenu a vitaminů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají chránit vaše tělo před oxidačním stresem, který je spojen s mnoha chronickými onemocněními, včetně cukrovky, srdečních chorob a obezity. Meruňky jsou vynikajícím zdrojem beta-karotenu, luteinu, zeaxantinu a vitaminů C a E. Beta karoten - který dodává meruňkám jejich žluto-oranžovou barvu - slouží jako prekurzor vitaminu A, což znamená, že vaše tělo ho může přeměnit na tento vitamin. Tyto všechny živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšovat zdraví trávicího systému. Draslík podporuje nervovou signalizaci, svalové kontrakce a rovnováhu tekutin. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet vysokému krevnímu tlaku a snížit riziko mrtvice.
Sušené Meruňky 1000g

Sušené Meruňky 1000g

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta-karotenu a vitamínů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají jako prekurzory vitamínu A, což znamená, že je vaše tělo může přeměnit na tento vitamín. Všechny tyto živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšit zdraví trávicího systému. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet vysokému krevnímu tlaku a snižovat riziko mrtvice. Jsou skvělou volbou na chutné a zdravé občerstvení, ať už jako kaše nebo müsli. Mohou být použity jako součást suchých pokrmů, jako příloha k masu nebo salátům. Můžete z nich připravit lahodnou meruňkovou omáčku k masu a náhradu masa, jako jsou sójové produkty a seitán.
Sušené meruňky 1000g

Sušené meruňky 1000g

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta-karotenu a vitamínů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají chránit vaše tělo před oxidačním stresem, který je spojen s mnoha chronickými onemocněními, včetně diabetu, srdečních chorob a obezity. Barva meruněk, žluto-oranžová, je způsobena přítomností karotenoidů, které slouží jako prekurzory vitamínu A, což znamená, že je vaše tělo může přeměnit na tento vitamín. Všechny tyto živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou také dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšit zdraví trávicího systému. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet hypertenzi a snižovat riziko mrtvice. Sušené meruňky jsou chutnou a zdravou svačinkou, používají se k přípravě kompotů a jako součásti.
Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
Studentská směs s ananasem 1000g (2x 500g) - Studentská směs s ananasem 1000g (2x 500g)

Studentská směs s ananasem 1000g (2x 500g) - Studentská směs s ananasem 1000g (2x 500g)

Studentská směs je běžný název pro kombinaci různých druhů sušeného ovoce. Obsahuje mimo jiné lískové ořechy, arašídy, mandle a sušené ovoce. Vivio připravil studentskou směs <strong> s ananasem </strong>, což dodává její chuti a exotické vůni. Všechny složky směsi byly vybrány ve správných proporcích a poskytují solidní dávku energie a živin. Klasická studentská směs, stejně jako naše novinka - studentská směs s ananasem, je zvlášť doporučována během vysokých intelektuálních a fyzických námahy. Chipsy a kandovaný ananas. Je to velmi výživná svačina, kterou si můžete vzít s sebou kamkoli. Ořechy obsažené, jako jsou lískové ořechy nebo mandle, mohou být cenným zdrojem zdravých tuků pro tělo. Vědecký výzkum ukazuje, že tyto ingredience se vyznačují extrémně vysokým obsahem EFA - esenciálních nenasycených mastných kyselin.
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.
Cizrnová mouka 1000g

Cizrnová mouka 1000g

Cizrna je cizrna nebo také vlasová cizrna, patří do skupiny luštěnin. Cizrna je vynikajícím zdrojem bílkovin a nezbytných aminokyselin, a proto může nahradit maso. Je zdrojem složených sacharidů a vlákniny. Cizrna dodává tělu různé vitamíny a minerály, včetně významného množství fosforu, vitamínu B9, železa, zinku, hořčíku a draslíku. Obsahuje také nenasycené mastné kyseliny. Cizrna je nízkokalorická a má nízký glykemický index, a vláknina, kterou obsahuje, pomáhá snižovat hladinu triglyceridů a „špatného“ cholesterolu. Cizrna je zvlášť ceněna vegany a lidmi s alergiemi. Cizrnová mouka se vyrábí z luštěnin a je takto charakterizována unikátním obsahem bílkovin, zatímco chuť se podobá chuti umami. Glykemický index této mouky je téměř poloviční ve srovnání s pšeničnou moukou a činí pouze 35.